Equilor Primus Alapok Alapja

Befektetési politika Jellemző adatok Közzétételek
 

Az Equilor Primus Alapok Alapja célja, hogy az Alapkezelő általa kiválasztott abszolút hozamú alapokból összeállított portfoliójával az ajánlott befektetési időtávon a hazai állampapírpiac teljesítményét jelentősen meghaladó hozamot biztosítson a Befektetők részére. Az Alap befektetései között hazai és nemzetközi kollektív befektetési formák is szerepelhetnek, elsősorban olyan alapok befektetési jegyei, amelyek abszolút hozamú stratégiát követnek, de az egyéb befektetési politikával rendelkező alapok sem zárhatóak ki. Az Alap abszolút hozamú alapokból diverzifikáltan összeállított portfoliójával lehetőséget teremt a befektetőinek arra, hogy egyetlen alap befektetési jegyeinek megvásárlásával több abszolút hozamra törekvő stratégia hozamából költséghatékonyan részesedjenek.

Az Alapot azoknak ajánljuk, akik egy abszolút hozam stratégiával kezelt alapokból álló befektetést keresnek, amelybe egyszerűen és alacsony költségek mellett fektethetnek be, és aminek a hozama jelentősen meghaladhatja az azonos időtávú állampapír-befektetések hozamát, ugyanakkor kockázata kisebb, mint a portfoliót alkotó alapoké.

Minimálisan ajánlott időtáv: 1-3 év.

Az Alap benchmarkja RMAX+2%.

Magyar guruk alapja

Az alap célja, hogy a legjobban teljesítő magyar abszolút hozamú alapokból az Alapkezelő statisztikai és technikai ismereteire támaszkodó módszerek segítségével olyan portfoliót alakítson ki, amely képes arra, hogy tartósan 6 százalék feletti hozamot érjen el.

Alacsony kockázat 6%-ot meghaladó hozampotenciál

Az alap az abszolút hozamú stratégia általános előnyein túlmenően (piaci helyezettől függetlenül képes magas hozam elérésére, átvállalja a befektetőktől az eszközosztályok közötti allokációt) egyrészt az alapok közötti diverzifikációval csökkenti azok egyedi kockázatát, másrészt megfelelő időzítéssel alakítja ki azt a portfoliót, amely az adott pillanat piaci körülményeihez a legjobban illeszkedik.

Alacsony díjterhelés

Az Alap egy termékbe csomagolva, alacsony díjterhelés mellett teszi lehetővé a jelenleg legvonzóbb befektetési alap szegmens aktívan kezelt elérhetőségét.