Equilor Porticus Ingatlan Befektetési Alap B sorozat

Befektetési politika Jellemző adatok Közzétételek
 

Az Alapkezelő az alapot magyarországi ingatlanokba, illetve ingatlan befektetési alapokba fektető befektetési alapként kívánja kezelni. Az Alapkezelő elsődleges célja, hogy a befektetési lehetőségek hozammal arányos kockázati szintje mellett a Befektetők a futamidő alatt a jegybanki kamatokat és az állampapír hozamokat is meghaladó hozamot érjenek el.
Felhívjuk a Befektetők figyelmét, hogy az Alap zártkörűen forgalomba hozott ingatlan befektetési alap kollektív befektetési értékpapírjaiba is befektethet.
Az Alapkezelő nem törekszik az Alap közvetlen ingatlanbefektetéseinek diverzifikálására, amely kiemelt kockázatot jelenthet. Fennáll a lehetősége, hogy az Alap közvetlen ingatlan portófóliója alacsony darabszámú befektetési eszközből áll (alacsony diverzifikáció), vagy akár huzamosabb ideig is egyetlen befektetési eszközből áll (diverzifikáció teljes hiánya).

Az Alapot azoknak ajánljuk, akik alapvetően ingatlan befektetési alapokon keresztül szeretnének részesedni döntően a hazai ingatlan piacon elérhető hozamokból, amelynek mértéke - az Alapkezelő várakozása szerint - jelentősen meghaladhatja az azonos időtávú állampapír-befektetések hozamát.

Minimálisan ajánlott időtáv: lejáratig.

Az Alap esetén referenciahozam kikötésére nem kerül sor.