A befektetések alapja a bizalom. Bízni kell az országban, a régióban, az iparágban, a devizában, a konkrét befektetési eszközökben, és persze abban a vagyonkezelő társaságban, amely az Ön portfolióját kezeli. A bizalom kialakítása és megtartása nem egyszerű feladat. A vagyonkezelés nem csak a hozamokról szól, legalább ilyen fontos az emberi kapcsolat. Ezért törekszünk arra, hogy az Ön privát bankárja, teljes körű diszkréció mellett, minél jobban megismerje az Ön céljait, rendszeres személyes találkozókon bemutassa az általunk képviselt befektetési filozófiát, annak érdekében, hogy a leghatékonyabb portfoliót alakíthassuk ki az Ön számára.

Privát bankára szaktanácsadóinkkal konzultálva segítséget nyújt vagyontervezési, adózási, jogi kérdések megválaszolásában is. Amennyiben az értékpapír befektetések mellett a képzőművészeti alkotásokba történő invesztíció is érdekli, az Equilor Fine Art nyújt önnek tanácsot.

A célunk az, hogy befektetéseinek komplex kezelésén keresztül generációkon átívelő szakértelmet és biztonságot nyújtsunk Önnek.